W e b a p p l i c a t i e s
Webapplicaties zijn interactieve websites waarmee ingevoerde gegevens worden opgeslagen. U krijgt informatie van bezoekers terwijl zij informatie kunnen opvragen over uw diensten of producten. Uw klanten kunnen zich van tevoren oriŽnteren en eventueel aanmelden. De gegevens worden centraal en op gestructureerde wijze in een database opgeslagen.

      T e k s t o n t w i k k e l i n g
Duidelijk leesbare en begrijpelijke teksten zijn onmisbaar om uw diensten of producten bekend te maken bij de potentiŽle klant. GraphComm kan samen met u de juiste "tone of voice" formuleren, zodat uw informatie duidelijk overkomt.

      O n t w i k k e l t r a j e c t
GraphComm loopt samen met u de bedrijfsprocessen door en inventariseert uw wensen en behoeften. Vervolgens wordt een voorstel uitgewerkt en de mogelijkheden met u besproken. Uw opdracht wordt in fasen uitgevoerd, zodat u altijd op de hoogte bent en betrokken blijft bij de uitvoering en implementatie hiervan. Uw personeel wordt getraind en vertrouwd gemaakt met de nieuwe of aangepaste systemen. GraphComm ondersteunt u ook na realisatie van het project.