Nederlandse hetero ac/HBO relatie mailing listMeer keywords: dating, contact, contactadvertentie, gratis, HBO, academici


Doel

Vinden van een partner van de andere sexe voor serieus contact, met als doel een lange-termijn relatie. Gratis mailing list om eigen "contactadvertenties" op te publiceren. De advertenties zijn alleen zichtbaar voor abonnees, en iedere abonnee ontvangt alle mails die door andere abonnees naar de lijst worden gestuurd. Lidmaatschap van de mailing lijst is open, unmoderated, en gratis.

De mailing list is bedoeld voor hetero relaties, en het accent van de mailing list ligt losjes op "hoger opgeleiden" (HBO/academisch).

Door sturen van een mail naar de lijst laat degene die de mail stuurt weten geinteresseerd te zijn om, binnen ca. een maand, persoonlijke mail te ontvangen van mensen van de andere sexe die serieus geinteresseerd zijn in meer contact met als doel een langere-termijn relatie.

Op de centrale mailing list antwoorden op eerdere postings, en discussie op de centrale mailing list, is natuurlijk ook mogelijk en welkom !

De eerder naar de lijst gestuurde mails, van de laatste 3 maanden, zijn door abonnees te bekijken in het "archive" van de mailing list.


---

Regels

Er zijn zo weinig mogelijk regels. De moderators van de mailing list mengen zich zo weinig mogelijk in wat er op de lijst gebeurt. De mailing list is een open "marketplace".

Echter, mensen die overduidelijk niet voor het doel van een serieuze relatie op de lijst actief zijn, of die naar andere abonnees onprettige of onserieuze reacties sturen worden zonder pardon verwijderd. Abonnees die duidelijk onprettige of onserieuze reacties krijgen via persoonlijke email, van mensen die je email adres via de mailing list hebben geleerd, wordt gevraagd om de list moderators te contacteren.


---

Subscriben, Un-subscriben, Archives, en Settings

De mailing list is een van de gratis Yahoo mailing lists: om te subscriben, bezoek de webpagina

        http://groups.yahoo.com/group/nedhet

Op deze webpagina kan men ook, wanneer men eenmaal gesubscribed is, het mailing list archive bekijken, zijn eigen "delivery settings" veranderen, en un-subscriben.

Subscriben kan ook door het sturen van een email (met blanco Subject en blanco inhoud) naar het email adres

        [email protected]

Un-subscriben kan ook door het sturen van een email (met blanco Subject en blanco inhoud) naar het email adres

        [email protected]


---

Contactadressen

Om de list moderators te contacteren, stuur een email naar een van de volgende email adressen:

        [email protected]
        [email protected]