W e b d i e n s t e n
Via uw website is de informatie van uw bedrijf steeds up-to-date en altijd beschikbaar. De website is uw visitekaartje en een goede manier om continu reclame te maken. Hiermee communiceert u met uw klanten en wisselt u informatie uit met uw relaties. GraphComm ondersteunt u met een breed scala aan webdiensten.

      D o m e i n r e g i s t r a t i e s
Met uw eigen domeinnaam beschikt u over een eigen internetadres. Graphcomm kan binnen 24 uur de registratie van uw domein verzorgen.

      H o s t i n g   e n   a b o n n e m e n t e n
Graphcomm beschikt over eigen servers waarop wij uw website plaatsen. Maar u kunt ook kiezen voor een eigen webserver op het internet, een server volledig op maat geconfigureerd en aangepast aan uw organisatie. De servers zijn ondergebracht in ruimten met een goede infra-structuur. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle en kwalitatief goede verbinding. GraphComm biedt aantrekkelijke abonnementen aan voor het hosten van websites en het plaatsen van servers.

      N e t w e r k d i e n s t e n
GraphComm verzorgt de aanleg van netwerken in organisaties en bedrijven. Met behulp van een netwerk hebt u vanuit elke werkplek toegang tot het internet. Op een gebruikersvriendelijke manier (een intranet) kunt u waardevolle bedrijfs- en eigen informatie opslaan, raadplegen en de communicatie tussen uw medewerkers optimaliseren. De uitwisseling van informatie verloopt snel en effici´┐Żnt.

      A d v i e s   e n   t r a i n i n g
GraphComm adviseert en begeleidt u bij ICT-projecten gedurende het gehele traject. Wij denken met u mee in nieuwe ontwikkelingen en toepassingen. Zodat uw medewerkers vertrouwd raken met nieuwe systemen door middel van training. Het bevorderen van kennis bij uw personeel zorgt voor een goede kwaliteit en dienstverlening in uw organisatie.

W i j   s t a a n   n a a s t   u !