B e d r i j f s p r o f i e l
GraphComm is gespecialiseerd in internetdiensten. Wij bieden een totaalpakket aan ICT-diensten waarmee onze klanten op effectieve wijze van het wereldwijde netwerk gebruik kunnen maken. Zo kunnen zij zich blijven richten op hun core-business, terwijl GraphComm de techniek en technologie verzorgt. E-business binnen handbereik.

     B e s t   of   b r e e d
GraphComm werkt samen met deskundige partners, die elk hun eigen expertise inbrengen. Hierdoor bent u verzekerd van de meest vooraanstaande kennis en kunde op internetgebied. Deze 'best of breed' aanpak biedt u een concurrerende voorsprong. En een optimale service!

     S a m e n s p r a a k
GraphComm zorgt in samenspraak met de klant voor de juiste oplossingen. Uiteraard zijn uw wensen en eisen daarbij het uitgangspunt. GraphComm hanteert een gefaseerde aanpak die effectiviteit waarborgt. Na een gedegen analyse van de behoeften wordt een voorstel gedaan en een prijs afgesproken. Hierna wordt begonnen met de uitvoering, waarbij de nazorg niet wordt vergeten.

     D o e l g r o e p
GraphComm richt zich op kleine en middelgrote bedrijven en organisaties. Wij hebben klanten in de sectoren Opleidingen & Onderwijs, Consultancy en Zorginstellingen.

Hierdoor hebben wij een brede ervaring, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Dat betekent concreet voor u:
- gedegen automatisering met volledige ondersteuning tegen betaalbare prijzen
- flexibele inzet van onze medewerkers en deskundige partners
- ��n aanspreekpunt voor uw automatisering

Onze kracht, uw voordeel !